Reviews

We zijn erg goed geholpen door Peet met verschillende klussen in ons huis. Een trap-balustrade die al 13 jaar afwezig was heeft Peet prachtig en snel gemaakt. Nu is onze trap weer veilig. En een bestaande boekenkast ‘kopiëren’ was ook geen enkele moeite. Echt een aanrader deze timmerman.
(ML Mack)


Peter is een op en top vakman die door zijn jarenlange ervaring als timmerman en uitvoerder bekend is met alle werkzaamheden die in de bouw voorkomen. Daarbij is Peter zeer betrouwbaar en ook heel belangrijk, recht door zee! Een absolute aanrader!
(Ron Roodbol)


Peet was tijdens de Renovatie van het Ministerie van Financiën in Den Haag uitvoerder logistiek. Alle transporten intern en extern liepen via Peet. Peet is zeer consequent in zijn werk. Hij is in staat met de juiste dosis humor en kennis van zaken het overzicht te bewaren bij complexe situaties. Het is een fijne collega om mee samen te werken.
(Jan Kastelein)


Peet is een hard werkende en betrouwbare werknemer. Hij overziet zijn werkzaamheden op een juiste wijze en is pro actief. Peet is prettig in de omgang zowel als collega als met derden.
(Erik t’ Hooft)


Peet heeft het goed voor mekaar.
(Jan Bredewout)


Peet van Putten heb ik op het PPS project “Kromhout kazerne” leren kennen als iemand die geen problemen kent, maar wel uitdagingen. Zo weet hij in verschillende stijlen (doortastend, serieus en met een grap en een grol) de gestelde doelen te behalen. Peet is zowel in techniek als logistiek de man op de juiste plek en een uitvoerder in hart en nieren.
(Marien van Wijngaarden)


Peet is zowel een bouwkundig als een logistieke uitvoerder pur sang met een positieve werk- en levenshouding, ook in mindere tijden. Een ervaren bouwkundige die een goede balans tussen zakelijk belang en de menselijke maat weet te vinden. Peet straalt vertrouwen uit en wat hij ook terugkrijgt van de mensen waar hij mee samenwerkt. Betrouwbaar, kennis van zaken, serieus, integer en samenwerken zijn de sleutelwoorden die op Peet van toepassing zijn.
(Dick Ijff)